7 دلیل برای اینکه باید کسب و کار خودتان را راه بیندازید

استارتاپانگیزه بخشیکسب و کارمطالب آموزشی

نوشته شده توسط:


اگر شما هم مدتی است که به فکر راه انداختن یک کسب و کار برای خودتان افتاده‌اید چه چیزی بهتر از اینکه برای ادامه راه تشویقتان کنیم. البته به شرطی که خودتان هم بخواهید و سختی راه را به جان بپذیرید.

دانستن اینکه ایجاد یک کسب و کار توسط خودتان چه مزیت‌هایی می‌تواند داشته باشد و چرا باید به فکر راه اندازی کسب و کار خودتان باشید مطمئنا روی اراده شما برای آغاز کردن راه، تأثیر زیادی خواهد گذاشت و می‌تواند یکی از فاکتورهای مهم و موثر در موفقیت شما باشد. در مطلبی که پیش روی شماست 7 مورد از مهم‌ترین دلایلی که باید در این راه قدم بگذارید گردآوری شده است. پس با مجله تینک بیگ همراه ما باشید.

دلیل اول: لذت بردن از کسب و کاری که خودتان صاحب آن هستید

حس اعتماد به نفسی که در اثر موفقیت کسب و کاری که راه انداخته‌اید به شما القا خواهد شد می‌تواند مهم‌ترین فاکتوری باشد که شما را به آغاز کار تشویق کند. ایجاد یک استارتاپ یا هر نوع کسب و کار شخصی دیگری که خودتان مهره اصلی آن هستید و احتمالا قرار است مشکلی از جامعه را حل کند، پاسخ مناسبی برای نیاز مردم فراهم کند یا وضعیت اقتصاد کشور را بهبود ببخشد برای هر فردی سرشار از لذت و احساس رضایت خواهد بود.

دلیل دوم: کار روی علاقمندی هایتان

شاید از جمله آن افرادی باشید که شغل کنونی‌تان هیچ ارتباطی با علاقه یا حتی تحصیلاتتان ندارد. ایجاد یک کسب و کار تازه توسط خودتان می‌تواند کاملا همراستا با علاقمندی ها و استعدادهای شما باشد و این موضوع بدون شک می‌تواند در موفقیت کسب و کار شما نیز مفید واقع شود.

دلیل سوم: انعطاف پذیری

فرض کنید مالک استارتاپی هستید که از طریق یک وبسایت، خدمتی را به مشتریان خود ارائه می‌کند. طبیعتا نسبت به ساعات یا محیط کاری افراد شاغل در یک اداره دولتی یا خصوصی، اوقات کاری شما و مکانی که برای کارتان اختصاص می‌دهید انعطاف پذیری بیشتری خواهد داشت؛ حتی می‌توانید با کمک یک رایانه همراه یا گوشی هوشمند به درخواست‌های مشتریان خود هنگامی که همراه با خانواده‌تان به تفریح در طبیعت رفته‌اید نیز پاسخ بدهید.

دلیل چهارم: کسب تجربه

تجربه‌ای که از دست و پنجه نرم کردن با مشکلات راه اندازی یک استارتاپ به دست خواهید آورد حتی اگر در کارتان شکست بخورید ارزش بسیار زیادی برایتان به همراه خواهد داشت. شما می‌توانید از این تجربه و مهارت‌هایی که در طول مسیر به دست آورده‌اید برای بالا بردن احتمال موفقیت خود در کسب و کار بعدی و حتی زندگی‌تان استفاده کنید.

دلیل پنجم: تکراری نشدن کسب و کار

برخلاف یک کارمند ساده، شما به عنوان یک کارآفرین هر روز با مشکلات و موانع جدیدی برای کسب و کار خودتان روبرو می‌شوید. این باعث می‌شود کسب و کارتان به یک موضوع تکراری تبدیل نشود. اگر کار روزانه شما برایتان عادت شود به معنای درجا زدن و عدم پیشرفت شما خواهد بود. پس به مشکلات هم نگاه مثبتی داشته باشید.

دلیل ششم: کسی برای شما تعیین تکلیف نمی‌کند

شما رئیسی بالای سرتان نخواهید داشت بلکه این خودتان هستید که وظیفه خود را مشخص می‌کنید، کارمندانتان را انتخاب می‌کنید و در صورت رضایت از آن‌ها، موقعیت و حقوقشان را افزایش خواهید داد. به علاوه، دیگر لازم نیست نگران اخراج شدن از کارتان باشید. البته این بدان معنا نیست که هرکاری دلتان بخواهد می‌توانید انجام دهید؛ برعکس اگر با مشتری یا کارمندان خود رابطه مناسبی نداشته باشید به سرعت شکست خواهید خورد.

دلیل هفتم: کسب درآمد بیشتر و مشهور شدن

مطالعه سرگذشت استارتاپ ها و شرکت های توسعه یافته ای که روزی حتی سرمایه لازم برای تحقق ایده خودشان را هم نداشته‌اند و امروز درآمد یک روزشان از درآمد تمام عمر ما بالاتر است می‌تواند بهترین مشوق برای شما به حساب بیاید. با خودتان تصور کنید چرا شما خالق کسب و کارهایی نباشید که نامشان هر از چند گاهی در رسانه‌های عمومی منتشر می‌شود. این موضوع هرقدر رویایی هم که باشد اما می‌تواند اشتیاق شما را برای قدم گذاشتن در مسیر راه اندازی کسب و کار مخصوص خودتان دو چندان نماید.

شما هم دلیلی برای راه اندازی یک کسب و کار تازه و تبدیل شدن به یک کارآفرین دارید؟ در بخش نظرات منتظر شنیدن آن‌ها هستیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *